Simulaattorit
ja viihdepelit

Vuodesta 2008 vauhtia ja viihdettä – Simulaattorimaailma
Maalilippu – Simulaattorimaailma

Vauhdikasta tekemistä himoksella

Jämsässä, Himoksen kupeessa sijaitsevassa Simulaattorimaailman viihdeklubilla järjestät upean tapahtuman ja vauhdikasta tekemistä yrityksellesi tai ystävillesi. Meiltä löytyy Suomen laajin kattaus erilaisia racingsimulaattoreita sekä viihdepelejä: racing-simulaattorit, ampumasimulaattorit, urheilusimulaattorit, konsolipelit sekä karaoke. Muistathan, että saat liitettyä tapahtumaasi sauna-, juhla- ja kokoustilat sekä ruoka- ja juomatarjoilut. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin alta ja tee varauksesi.

Huomaathan, että meille ei voi vain poiketa pelailemaan. Toimimme tilauspohjalta eli varaa pelit ryhmällesi, minimi 6 henkeä: yritystilaisuudet, polttarit, synttärit, pikkujoulut jne.

Peruspaketin pelit 49 euroa

 Marras- joulukuussa pyydä tarjous!

info@simulaattorimaailma.fi

 

Peruspakettimme sisältää valintasi mukaan seuraavat aktiviteetit:
Kimpparacing – Simulaattorimaailma

Kimppa-ajo racingsimulaattorit

(9 kpl)

  • Mikä onkaan mahtavampaa kun päästä ajamaan kaveria vastaan kilpaa ja vielä livenä
  • Erikokoisille säädettävät penkit
  • Äänet kuulokkeiden kautta
  • Kunnon tuntuma tukevan kuppipenkin ansiosta
  • Helppo oppia, mutta mahdotonta olla pro
  • Mahtavat ratit vastuksella antaa ajoon oikeaa tuntumaa
  • Suuret näytöt
Ampumasimulaattori – Simulaattorimaailma

LaserSniper-ampumasimulaattori

LaserSniper-ampumasimulaattorissa voit kokeilla tauluammuntaa laajakankaalle, ampua savikiekkoja tai metsästää sorsia. Tämä on todella koukuttavaa. Tule ja kokeile itse!
Reaktioseinä – Simulaattorimaailma

Reaktioseinä

Testaa reaktionopeutesi ja haasta kaverisi, tämä peli todellakin koukuttaa ja ottaa mehut irti.
Kiekonheitto – Simulaattorimaailma

Urheilusimulaattorit

Urheilusimulaattoreilla nostat hien pintaa nopeasti. Lajeina keilailu, yleisurheilu, jalkapallo, nyrkkeily ja monia muita. Ole oman elämäsi Messi tai Pitkämäki!
Konsolipelit – Simulaattorimaailma

Konsolipelit

Ota mukava asento sohvalla, nauti virvokkeita ja pelaile vaikka NHL- tai Fifa-pelejä. Konsolipeleihin voi tarttua vaikka omaa simulaattorivuoroa odotellessa tai muuten vaan, kun tekee mieli ottaa rauhallisemmin. Haasta kaveri ja ei muuta kuin verkot tötterölle!
Karaoke – Simulaattorimaailma

Karaoke

Hauskanpidon kruunuksi lauletaan tietysti karaokea. Aikuinen nainen tai Ryysyranta – anna tulla ihan sielusi kyllyydestä. Meillä laitetaan nupit kaakkoon ja kannat kattoon. Biisivalikoimasta loputon määrä hittejä niin menneiltä vuosikymmeniltä kuin 2020-luvultakin.

Lisäpalvelut – ota kaikki kolme hintaan 20 €/hlö

Huom, marras – joulukuussa kysy tarjous info@simulaattorimaailma.fi

Force Dynamics – Simulaattorimaailma

Force Dynamics 10 €/hlö

Tähän simulaattoreiden Mersuun et törmää ihan joka kylässä. Amerikkalainen Force Dynamics- liikesimulaattori tarjoaa kuljettajalle hyvin realistisen autourheilukokemuksen. Force Dynamics simuloi autoon kohdistuvaa liikevoimaa jopa 2,5 G:n voimalla: laite kallistuu kallistaen myös penkkiä mutkissa, kiihdytyksissä ja jarrutuksissa.

Olemme valjastaneet laitteen rallin ajoon ja siihen se sopii parhaiten. Mikä onkaan upeampaa kuin pahtaa Ouninpohjan erikoiskoetta lappu lattiassa hyppyriltä toiselle.

Timo Mäkinen Ouninpohja 1967 – Simulaattorimaailma

Timo Mäkinen Ouninpohja (1967)
10 €/hlö

Yksi legendaarisimmista ralliautotapauksista tapahtui 1967 Ouninpohjan pikataipaleella, kun konepelti lävähti Timo Mäkisen silmille täydessä vauhdissa. Mäkinen ajoi pikataipaleen kolmanneksi! Testaa nyt oikean, sympaattisen ralliminin puikoissa, miten sinä pärjäisit.

Auton sisällä on kunnon äänentoisto eli moottorin äänet ja soran rapina värittävät menoa. Tämä on ainutlaatuinen ja huumoripitoinen pläjäys.

Virtuaalimaailma – Simulaattorimaailma

Virtuaalimaailma 10 €/hlö

Virtuaalimaailmassa pääset ajamaan virtuaalilasivarustuksella olevaa racingsimulaattoria, joka on varustettu tärinäefektillä. Lasit vievät sinut ralliauton sisälle, kuulet auton äänet kuulokkeista, penkki tärisee ajon mukaan ja ratin vastus tuntuu ohjatessa. Tämä kokemus jää mieleen!

Simulaattorimme ovat vuokrattavissa tapahtumiin ympäri Suomen. Tilaa simulaattori vaikka messuosastosi vetonaulaksi.

Simulaattorimaailma

Patalahdentie 20
42100 Jämsä

Simulaattorimaailmassa sinua palvelevat

Marko Tuominen-myynti 0400 415 098
Jani Aaltonen-tekninen tuki 044 546 1793

Himos Areena
LomaHimos
Jämsän Paintball
Maalaishotelli Morva
Himoshuvilat
Lucky Fish