Tilat
ja ruoka

Vuodesta 2008 vauhtia ja viihdettä – Simulaattorimaailma
Simulaattorivuokraus – Simulaattorimaailma

Ihanteelliset tilat kokouksille ja juhlille aivan Himoksen nurkilla

Simulaattorimaailma tarjoaa käyttöösi loistotilat niin yritysten tilaisuuksiin kuin erilaisten juhlien järjestämiseen: modernisti varustellut kokoustilat, upea saunaosasto sekä Suomen laajin kattaus racing-simulaattoreita ja muita viihdepelejä.

Järjestämme tilauksesta myös herkulliset ruoka- ja juomatarjoilut sekä majoituksen, jos juhlitaan pitkän kaavan mukaan. Omien juomien tuominen meille on sallittua – tiloissamme on kylmäkaapit tätä varten. Tutustu tarkemmin, mitä Simulaattorimaailmalla on tarjota ja varaa tilat käyttöösi!

Tilat ja tarjoilut

Kokoustilat – Simulaattorimaailma

Kokous- ja juhlatilat

Tarjoamme käyttöönne kaksi upeaa kokoustilaa järvimaisemalla: Pikkukankkunen 25 henkilölle ja Pitkägrönholm 40 henkilölle. Moderni varustelu pitää sisällään esim. videotykin, valkokankaan sekä nopean verkkoyhteyden.
Ferrarisauna lauteilta nähtynä – Simulaattorimaailma

Ferrari-henkinen tilaussauna

Polttareiden tai tykypäivien racingit kruunaa kunnon löylyt Ferrari-henkisessä tilaussaunassamme. Saunan löylyissä kuullaan parhaat selitykset, hiki virtaa ja vauhti kiihtyy kohti loppuiltaa. Jos tunnelma kiihtyy liian kuumaksi, voi sulan veden aikaan pulahtaa Patalahden viileään veteen.

Sauna lämpiää hintaan 190 € + alv 24 %/tilaisuus/max 15 henkeä (sisältää pyyhkeet). Kysy tarjous isommalle porukalle.

Ruoka ja juoma – Simulaattorimaailma

Ruoka ja juoma

Kokouslounaat, leivoskahvit, pikkujoulupöydät tai iltapalat joka lähtöön kattaa pöytään laadukas Patalahti-catering. Tiloihimme voi tuoda omia alkoholijuomia mukanaan; niitä varten on kylmäsäilytystilaa. Ja täydennystä saa tarvittaessa kätevästi yläkerran marketista.

Tässä linkkejä cateringpalveluihimme:

Pelimaailma – Simulaattorimaailma

Pelimaailma

Suurin action tapahtuu sitten simulaattoriemme maailmassa. Pääset testaamaan, miten rauhallisestakin kuskista kuoriutuu peloton hurjapää. Kaikki pelimme soveltuvat kaikille, aiempaa kokemusta ei tarvita. Haastetta riittää kuitenkin myös kokeneille kuskeille.

Racing-simulaattoreiden lisäksi pääset testaamaan mm. ampumasimulaattoria, virtuaalilasipelejä, urheilusimulaattoria, karaokea sekä lukuisia konsolipelejä.

Loppuillaksi voi siirtyä vaikka Himos Areenan sykkeeseen.

Ota yhteyttä
ja varaa virkistys- tai kokouspäivä
Simulaattorimaailmasta heti!

Simulaattorimaailma

Patalahdentie 20
42100 Jämsä

Simulaattorimaailmassa sinua palvelevat

Marko Tuominen, 0400 415 098
Jani Aaltonen, 044 546 1793

Himos Areena
LomaHimos
Jämsän Paintball
Maalaishotelli Morva
Himoshuvilat
Lucky Fish