Polttarit Himos

Vuodesta 2008 vauhtia ja viihdettä – Simulaattorimaailma
Simulaattorivuokraus – Simulaattorimaailma

Polttarit Rallifanille

Simulaattorimaailma tarjoaa tilat ja välineet vauhdikkaiden rallipolttareiden järjestämiselle. Suomen laajin valikoima ajosimulaattoreita ja muita viihdepeljä takaa vauhdikkaan menon polttareihin. Jos simulaattorieden vauhti ei riitä, niin voidaan myös hypätä oikean ralliauton kyytiin – joko pelkääjän paikalle tai itse rallikuskiksi! Ferrari henkinen sauna ja karaoke kruunaavat kokonaisuuden. Simulaattorimaailmassa voidaan järjestaa yksityistapahtumia peräti 50 hengelle, joten tilaa varmasti riittää!

Rallipolttarit Himos

Kokoustilat – Simulaattorimaailma

Pelimaailma

Simulaattorimaailmassa on Suomen laajin valikoima simulaattoreita ja viihdepelejä.  Ajosimulaattoreilla pääset ajamaan kilpaa polttariporukkasi kesken ja yhdeksän rallisimuaattorin avulla voidaan selvittää kaveriporukan nopein kuski.  Pelimaailmassa myös laaja valikoima ampuma- ja urheilusimulaattoreita, sekä totta kai karaoke! 

Ferrarisauna lauteilta nähtynä – Simulaattorimaailma

Ferrari-henkinen tilaussauna

Kruunaa polttarisi laatulöylyillä Ferrari-henkisessä tilaussaunassamme. Saunan höyryissä kuulet parhaat tarinat, hiki virtaa ja ilta etenee vauhdilla. Jos tunnelma käy liian kuumaksi, voit virkistäytyä Patalahden viileässä vedessä.

Saunan vuokraus: 190 € + alv 24 % / tilaisuus (enintään 15 henkeä, sisältäen pyyhkeet). Kysy tarjous suuremmalle seurueelle.

Ruoka ja juoma – Simulaattorimaailma

Ruoka ja juoma

Vauhdin huumassa kannattaa pitää huolta myös ravinnosta.  Patalahti-catering tarjoaa laadukkaat tarjoilut polttareihisi. Tiloihimme voi tuoda omia alkoholijuomia mukanaan ja niitä varten on kylmäsäilytystilaa. Juomatäydennystä saa tarvittaessa kätevästi yläkerran marketista.

Tässä linkkejä cateringpalveluihimme:

Aito rallikokemus – Simulaattorimaailma

Aito rallikokemus

Eikö rallisimulaattoreiden tuoma vauhti riitä? Yksi ehdottomista suosikeista polttareissa on aito rallielämys. Unohda simulaattorit ja astu oikean ralliauton kyytiin, valitsetpa sitten kuskin tai pelkääjän paikan. Kummallakin vaihtoehdolla saat taatusti adrenaliiniryöpyn. Rallikyydit järjestetään yhteistyössä Himos Racingin kanssa, joten voit varata paikkasi suoraan meiltä tai heidän verkkosivuiltaan.

Ota yhteyttä
ja varaa polttarit rallifanille
Simulaattorimaailmasta heti!

Simulaattorimaailma

Peikkometsäntie 2
42100 Jämsä

Simulaattorimaailmassa sinua palvelevat

Marko Tuominen – myynti
0400 415 098
Jani Aaltonen – tekninen tuki
044 546 1793

Timo Mäkinen Ouninpohja 1967 – Simulaattorimaailma
Timo Mäkinen Ouninpohja 1967 – Simulaattorimaailma
Timo Mäkinen Ouninpohja 1967 – Simulaattorimaailma
Timo Mäkinen Ouninpohja 1967 – Simulaattorimaailma
Timo Mäkinen Ouninpohja 1967 – Simulaattorimaailma